Vadászterületünk Budapesttől 250 km-re keletre a Zemplén hegység lábánál a Bodrog folyó mellett található. A vadászterület nagysága 13000 ha, főként mezőgazdasági valamint  Bodrog árterület.

 

Apróvadas terület, jellemző vadfajok: mezei nyúl, fácán, vízi vad, őz, vaddisznó és váltóvadként a gímszarvas is. A fácánállomány szinten tartását félvad tenyésztéssel rendszeresen végezzük. A bakok minőségét tekintve közepes, de minden évben tartogat számunkra különleges  /rendellenes, parókás/  trófeákat is.

A vendégvadászok egyéni kíséréséről a megfelelő szakszemélyzet gondoskodik. Vadászterületünkön több vendéglátóhely is biztosítja a vadászok által elvárható szintű és minőségű elhelyezést,  vendéglátást. A vadászterület nem csak vadászati, hanem turisztikai szempontból is kiemelkedő. Kiváló lehetőségek vannak akár a nem vadászó barátok, családtagok számára is a térségben. /horgászat, lovaglás, Rákóczi vár látogatás, pincelátogatás, gyógyfűrdőzés, kerékpározás, védett madárfajok megfigyelése "parlagi sas, fekete gólya"/  stb. 

Örömünkre szolgálna ha Ön érdeklődne a sárospataki Kossuth vadásztársaság területén folytatható vadászatok iránt, amihez előre is vadászszerencsét kívánok.